Toch is het nog veel te vroeg om op basis van één indicator te voorspellen dat de bouwsector in de Verenigde Staten al een bodem heeft bereikt. Het kan nog wel even duren alvorens het zover is.

Wall Street opende vanmiddag niettemin lager en dat heeft onder andere te maken met de op til zijnde kwartaalcijfers. Vanaf volgende week barst de cijferstroom in de VS opnieuw los.

Algemeen wordt verwacht dat er nog heel wat bedrijven slecht nieuws op de planken hebben liggen. Anderzijds verwachten sommige analisten dat de financiële sector, gezien het uitblijven van verdere jobtijdingen, wel eens in aangename zin zou kunnen verrassen.

Toch is het nog veel te vroeg om op basis van één indicator te voorspellen dat de bouwsector in de Verenigde Staten al een bodem heeft bereikt. Het kan nog wel even duren alvorens het zover is. Wall Street opende vanmiddag niettemin lager en dat heeft onder andere te maken met de op til zijnde kwartaalcijfers. Vanaf volgende week barst de cijferstroom in de VS opnieuw los. Algemeen wordt verwacht dat er nog heel wat bedrijven slecht nieuws op de planken hebben liggen. Anderzijds verwachten sommige analisten dat de financiële sector, gezien het uitblijven van verdere jobtijdingen, wel eens in aangename zin zou kunnen verrassen.