Apple blijft een aandeel in focus, maar veel verandert er vandaag niet in de koers. Die noteert iets boven 450 dollar. Blijkbaar zit er al heel wat slecht nieuws verrekend in de koers, het is nu uitkijken naar de volgende kwartaalcijfers. Andere opvallende verschuivingen zijn er echter niet.

Daarnaast houden de beleggers uiteraard vooral de valutamarkten in de gaten. De koers van de euro blijft dicht bij het slotniveau van gisteren, alles draait momenteel rond het pond en de yen. De goudprijs probeert een nieuw evenwicht te vinden, terwijl ook de olieprijs per saldo pas op de plaats maakt.

Apple blijft een aandeel in focus, maar veel verandert er vandaag niet in de koers. Die noteert iets boven 450 dollar. Blijkbaar zit er al heel wat slecht nieuws verrekend in de koers, het is nu uitkijken naar de volgende kwartaalcijfers. Andere opvallende verschuivingen zijn er echter niet. Daarnaast houden de beleggers uiteraard vooral de valutamarkten in de gaten. De koers van de euro blijft dicht bij het slotniveau van gisteren, alles draait momenteel rond het pond en de yen. De goudprijs probeert een nieuw evenwicht te vinden, terwijl ook de olieprijs per saldo pas op de plaats maakt.