Citigroup onderhandelt nog steeds met Morgan Stanley over het onderbrengen van de brokerage activiteiten (Smith Barney) in een joint venture. Concreet is er echter nog niets bekengemaakt.

De koers van Citigroup daalde aanvankelijk met meer dan 6%, maar heeft zich inmiddels wat herpakt. Momenteel bedraagt het verlies nog iets meer dan 2%. JP Morgan Chase noteert anderzijds ongeveer evenveel in de plus.

Het wachten is nu op de publicatie van de volgende kwartaalcijfers. Morgen is het de beurt aan Genentech, later deze week komen zowel Intel als General Electric nog met resultaten.

Citigroup onderhandelt nog steeds met Morgan Stanley over het onderbrengen van de brokerage activiteiten (Smith Barney) in een joint venture. Concreet is er echter nog niets bekengemaakt. De koers van Citigroup daalde aanvankelijk met meer dan 6%, maar heeft zich inmiddels wat herpakt. Momenteel bedraagt het verlies nog iets meer dan 2%. JP Morgan Chase noteert anderzijds ongeveer evenveel in de plus. Het wachten is nu op de publicatie van de volgende kwartaalcijfers. Morgen is het de beurt aan Genentech, later deze week komen zowel Intel als General Electric nog met resultaten.