Vanavond na het slot van de beurs maakt Alcoa als eerste van de Amerikaanse blue chips de kwartaalcijfers bekend. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 8 dollarcent, waar dat over dezelfde periode van vorig jaar nog 10 dollarcent was.

Bovendien zullen de verwachtingen voor het huidige kwartaal aandachtig worden beluisterd. De analisten gaan uit van een winst per aandeel van 14 dollarcent, tegenover slechts 6 dollarcent volgend boekjaar. Voor het volledige boekjaar wordt gerekend op 53 in plaats van 24 dollarcent.

Vanavond na het slot van de beurs maakt Alcoa als eerste van de Amerikaanse blue chips de kwartaalcijfers bekend. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 8 dollarcent, waar dat over dezelfde periode van vorig jaar nog 10 dollarcent was. Bovendien zullen de verwachtingen voor het huidige kwartaal aandachtig worden beluisterd. De analisten gaan uit van een winst per aandeel van 14 dollarcent, tegenover slechts 6 dollarcent volgend boekjaar. Voor het volledige boekjaar wordt gerekend op 53 in plaats van 24 dollarcent.