De Dow Jones boekt een winst van ruim anderhalf procent, terwijl de Nasdaq een winst van meer dan 2% laat optekenen. Ook de S&P 500 laat en winst van meer dan 2% optekenen.

In de luchtvaartsector maakte AMR een verlies bekend, maar de resultaten van het bedrijf stemden overeen met de verwachtingen van de analisten. IBM noteert op de cijfers duidelijk hoger.

In de banksector is een zekere ontspanning merkbaar. Daarnaast profiteert McDonald's van het feit dat het aandeel op de kooplijst van Goldman Sachs wordt geplaatst.

De Dow Jones boekt een winst van ruim anderhalf procent, terwijl de Nasdaq een winst van meer dan 2% laat optekenen. Ook de S&P 500 laat en winst van meer dan 2% optekenen. In de luchtvaartsector maakte AMR een verlies bekend, maar de resultaten van het bedrijf stemden overeen met de verwachtingen van de analisten. IBM noteert op de cijfers duidelijk hoger. In de banksector is een zekere ontspanning merkbaar. Daarnaast profiteert McDonald's van het feit dat het aandeel op de kooplijst van Goldman Sachs wordt geplaatst.