Daarmee zijn natuurlijk nog niet alle problemen opgelost. Hoe we het ook draaien of keren, de Amerikaanse rente blijft hoog. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie is weliswaar teruggevallen onder 2,50%, maar de uptrend is daarmee niet gebroken.

Ook op de valutamarkten is het opnieuw een stuk rustiger geworden, de euro houdt stand boven de kaap van 1,30 dollar. Daarnaast krabbelt de goudprijs opnieuw recht, zonder dat van een opvallend herstel sprake is. De olieprijs blijft anderzijds op een relatief hoog niveau noteren.

Daarmee zijn natuurlijk nog niet alle problemen opgelost. Hoe we het ook draaien of keren, de Amerikaanse rente blijft hoog. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie is weliswaar teruggevallen onder 2,50%, maar de uptrend is daarmee niet gebroken. Ook op de valutamarkten is het opnieuw een stuk rustiger geworden, de euro houdt stand boven de kaap van 1,30 dollar. Daarnaast krabbelt de goudprijs opnieuw recht, zonder dat van een opvallend herstel sprake is. De olieprijs blijft anderzijds op een relatief hoog niveau noteren.