Het ADP-rapport over de banengroei in de privé-sector dat vanmiddag werd gepubliceerd geeft aan dat er vorige maand 198.000 jobs zijn bijgekomen. Traditioneel wordt dit rapport altijd twee dagen voorafgaande aan de officiële werkloosheidscijfers gepubliceerd.

Die worden dus vrijdag bekendgemaakt. De consensusverwachting is dat er buiten de landbouwsector ongeveer 160.000 jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad ongewijzigd zou zijn gebleven op 7,90%. De cijfers worden vrijdag bekendgemaakt.

Het ADP-rapport over de banengroei in de privé-sector dat vanmiddag werd gepubliceerd geeft aan dat er vorige maand 198.000 jobs zijn bijgekomen. Traditioneel wordt dit rapport altijd twee dagen voorafgaande aan de officiële werkloosheidscijfers gepubliceerd. Die worden dus vrijdag bekendgemaakt. De consensusverwachting is dat er buiten de landbouwsector ongeveer 160.000 jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad ongewijzigd zou zijn gebleven op 7,90%. De cijfers worden vrijdag bekendgemaakt.