Het seizoen van de bedrijfsresultaten is grotendeels achter de rug, hoewel er deze week toch nog een paar grote namen op de agenda staan. Maar de aandacht zal vooral uitgaan naar donderdag, wanneer Janet Yellen mogelijk een tipje van de sluier over het taperen zal oplichten.

Algemeen wordt verwacht dat de reacties ditmaal minder hevig zullen zijn als vorige zomer, toen er een verkoopgolf losbrak in een aantal Aziatische munten. Alan Ruskin houdt wat de reacties op het taperen betreft op de eerste plaats de evolutie van de dollarkoers in de gaten.

Het seizoen van de bedrijfsresultaten is grotendeels achter de rug, hoewel er deze week toch nog een paar grote namen op de agenda staan. Maar de aandacht zal vooral uitgaan naar donderdag, wanneer Janet Yellen mogelijk een tipje van de sluier over het taperen zal oplichten. Algemeen wordt verwacht dat de reacties ditmaal minder hevig zullen zijn als vorige zomer, toen er een verkoopgolf losbrak in een aantal Aziatische munten. Alan Ruskin houdt wat de reacties op het taperen betreft op de eerste plaats de evolutie van de dollarkoers in de gaten.