De ogen zijn echter hoofdzakelijk gericht op de Standard & Poor's 500 index, die nieuwe recordniveaus binnen handbereik heeft gekregen.

Of de wip richting all-time highs inderdaad vandaag zal lukken, moet echter nog worden afgewacht. Het is een kwestie van enkele punten, want de vorige piek ligt op 1565,15 punten.

Als vanavond hoger wordt afgesloten, zou dat de langste sessie van winsten zijn sinds de tweede helft van 1996. Sommige analisten vrezen dat zich op Wall Street een zeepbel aan het vormen is als gevolg van het geld waarmee de FED de financiële markten overspoelt.

De ogen zijn echter hoofdzakelijk gericht op de Standard & Poor's 500 index, die nieuwe recordniveaus binnen handbereik heeft gekregen. Of de wip richting all-time highs inderdaad vandaag zal lukken, moet echter nog worden afgewacht. Het is een kwestie van enkele punten, want de vorige piek ligt op 1565,15 punten. Als vanavond hoger wordt afgesloten, zou dat de langste sessie van winsten zijn sinds de tweede helft van 1996. Sommige analisten vrezen dat zich op Wall Street een zeepbel aan het vormen is als gevolg van het geld waarmee de FED de financiële markten overspoelt.