De macro-economische indicatoren in de Verenigde Staten wijzen in de richting van een gestadige economische omgeving, vanmiddag maakte het Labor Department bekend dat de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering opnieuw zijn gedaald.

Die jobless claims hebben inmiddels het laagste niveau voor de afgelopen vijf jaar bedreigd, hetgeen aangeeft dat de Amerikaanse economie langzaam maar zeker blijft verbeteren. Op de valutamarkten herstelt de koers van de dollar lichtjes ten opzichte van de euro.

De macro-economische indicatoren in de Verenigde Staten wijzen in de richting van een gestadige economische omgeving, vanmiddag maakte het Labor Department bekend dat de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering opnieuw zijn gedaald. Die jobless claims hebben inmiddels het laagste niveau voor de afgelopen vijf jaar bedreigd, hetgeen aangeeft dat de Amerikaanse economie langzaam maar zeker blijft verbeteren. Op de valutamarkten herstelt de koers van de dollar lichtjes ten opzichte van de euro.