Bij het slot van de handel stonden de Nasdaq en de S&P 500 respectievelijk 0,79% en 0,59% in het rood, terwijl de Dow Jones een verlies van 0,53% moest bekennen. De Dow Jones kon zodoende niet standhouden boven het niveau van 13.000 punten.

Goudprijs min of meer stabiel

Op de valutamarkten veranderde er uiteindelijk opnieuw niet zo veel, zodat bij het slot van de handel voor één euro 1,3137 dollar werd betaald. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie daalde tot 1,952%. De opleving op de obligatiemarkt bleef uiteindelijk geen lang leven beschoren te zijn.

Een troy ounce goud werd op het niveau van 1634,80 dollar lichtjes duurder. De goudprijs consolideert nu alle enkele weken, van een hervatting van de opwaartse beweging is dus voorlopig geen sprake. Ruwe olie (US Crude) werd nogmaals goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102,50 dollar betaald.

Gemengde reacties op bedrijfsresultaten

De reacties op de bedrijfsresultaten waren verdeeld. Morgan Stanley kon met de cijfers wel degelijk overtuigen, de koers sloot ruim 2% hoger. De resultaten van Bank of America werden niet goed onthaald, de koers gaf ruim anderhalf procent prijs. EBay was een uitschieter in positieve zin.

Bij het slot van de handel stonden de Nasdaq en de S&P 500 respectievelijk 0,79% en 0,59% in het rood, terwijl de Dow Jones een verlies van 0,53% moest bekennen. De Dow Jones kon zodoende niet standhouden boven het niveau van 13.000 punten. Goudprijs min of meer stabiel Op de valutamarkten veranderde er uiteindelijk opnieuw niet zo veel, zodat bij het slot van de handel voor één euro 1,3137 dollar werd betaald. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie daalde tot 1,952%. De opleving op de obligatiemarkt bleef uiteindelijk geen lang leven beschoren te zijn. Een troy ounce goud werd op het niveau van 1634,80 dollar lichtjes duurder. De goudprijs consolideert nu alle enkele weken, van een hervatting van de opwaartse beweging is dus voorlopig geen sprake. Ruwe olie (US Crude) werd nogmaals goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102,50 dollar betaald.Gemengde reacties op bedrijfsresultaten De reacties op de bedrijfsresultaten waren verdeeld. Morgan Stanley kon met de cijfers wel degelijk overtuigen, de koers sloot ruim 2% hoger. De resultaten van Bank of America werden niet goed onthaald, de koers gaf ruim anderhalf procent prijs. EBay was een uitschieter in positieve zin.