Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 2,36% in de plus, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq winsten van respectievelijk 2,30% en 2,40% konden vasthouden.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties herstelt verder

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, waarbij de dollar volledig in het defensief werd geduwd .

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2572 dollar betaald of een procent meer dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,651%, waarbij de rol van veilige vluchthaven voor de staatsobligaties voorlopg lijkt uitgespeeld.

Olie en goud weer iets duurder

Voor een troy ounce goud werd 1619,20 dollar betaald, of enkele dollars of fracties van een procent meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets meer dan 85 dollar betaald.

Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 2,36% in de plus, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq winsten van respectievelijk 2,30% en 2,40% konden vasthouden. Rendement op Amerikaanse staatsobligaties herstelt verder Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, waarbij de dollar volledig in het defensief werd geduwd . Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2572 dollar betaald of een procent meer dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,651%, waarbij de rol van veilige vluchthaven voor de staatsobligaties voorlopg lijkt uitgespeeld. Olie en goud weer iets duurder Voor een troy ounce goud werd 1619,20 dollar betaald, of enkele dollars of fracties van een procent meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets meer dan 85 dollar betaald.