Euro weer in het rood

Op de valutamarkten dook de euro opnieuw in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3243 dollar betaald, of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,75%, of ruim één procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs lager, olie eveneens

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1407 dollar betaald, of ruim 12 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 108,50 dollar betaald of anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer in het rood Op de valutamarkten dook de euro opnieuw in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3243 dollar betaald, of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,75%, of ruim één procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs lager, olie eveneens Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1407 dollar betaald, of ruim 12 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 108,50 dollar betaald of anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.