Euro moet gas terugnemen

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, dit als van toegenomen twijfels dat Griekenland aan de gemaakte afspraken zal voldoen.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2761 dollar betaald, of een een half procent minder dan de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,683%, of een stijging met bijna anderalf procent tegenover de slotkoers van vorige week.

Goud goedkoper, olieprijs trekt lichtjes aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1732,20 dollar betaald, of ruim 5 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98,50 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan vrijdagavond.

Euro moet gas terugnemen Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, dit als van toegenomen twijfels dat Griekenland aan de gemaakte afspraken zal voldoen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2761 dollar betaald, of een een half procent minder dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,683%, of een stijging met bijna anderalf procent tegenover de slotkoers van vorige week. Goud goedkoper, olieprijs trekt lichtjes aan Voor een troy ounce goud werd vanavond 1732,20 dollar betaald, of ruim 5 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98,50 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan vrijdagavond.