Euro houdt stand boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro redelijk goed standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3736 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,527%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1343 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog minder dan 97 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,37 dollar Op de valutamarkten blijft de euro redelijk goed standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3736 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,527%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1343 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog minder dan 97 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.