Euro stoot verder door boven 1,31 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, de beleggers mijden als gevolg van qe3 in toenemende mate de dollar. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3128 dollar betaald, of ruim een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,87%, of ruim 6% meer tegenover de slotkoers van donderdag.

Goud en olie beiden weer wat duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1772,40 dollar betaald, of

bijna iets meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd 99 rond dollar betaald, of zowat driekwart procent meer dan gisterenavond.

Euro stoot verder door boven 1,31 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, de beleggers mijden als gevolg van qe3 in toenemende mate de dollar. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3128 dollar betaald, of ruim een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,87%, of ruim 6% meer tegenover de slotkoers van donderdag. Goud en olie beiden weer wat duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1772,40 dollar betaald, of bijna iets meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd 99 rond dollar betaald, of zowat driekwart procent meer dan gisterenavond.