Euro klampt makkelijk aan boven 1,28 dollar

Op de valutamarkten gedroeg de euro zich weer wat keuriger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2846 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,812%, of ruim 2,50% onder het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie krijgen klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1560 dollar betaald, wat neerkomt op een vrij forse daling ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 94,50 dollar betaald of bijna 3% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro klampt makkelijk aan boven 1,28 dollar Op de valutamarkten gedroeg de euro zich weer wat keuriger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2846 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,812%, of ruim 2,50% onder het slotniveau van dinsdag. Goud en olie krijgen klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1560 dollar betaald, wat neerkomt op een vrij forse daling ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 94,50 dollar betaald of bijna 3% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.