Zo'n overeenkomst zou er ten vroegste woensdagmorgen kunnen zijn. Steeds meer bedrijven pakken uit met een winstwaarschuwing. Gisterenavond en vandaag hadden onder meer Sony, Federal Express en Texas Instruments een dergelijke boodschap voor de aandeelhouders.

In de afgelopen twee dagen boekte de Dow Jones een winst van 560 punten en niets wijst er op dat die beweging gaat afgeremd worden. Wel is het nog uitkijken naar de cijfers over de 'pending' huizenverkopen die de National Association of Realtors straks gaat bekendmaken.

De olieprijs noteert stabiel, dit tegen de achtergrond van een verwachte grote productieverlaging door de OPEC. Voor een vat crude wordt vanmiddag 43,91 dollar betaald, of 20 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren.

Zo'n overeenkomst zou er ten vroegste woensdagmorgen kunnen zijn. Steeds meer bedrijven pakken uit met een winstwaarschuwing. Gisterenavond en vandaag hadden onder meer Sony, Federal Express en Texas Instruments een dergelijke boodschap voor de aandeelhouders. In de afgelopen twee dagen boekte de Dow Jones een winst van 560 punten en niets wijst er op dat die beweging gaat afgeremd worden. Wel is het nog uitkijken naar de cijfers over de 'pending' huizenverkopen die de National Association of Realtors straks gaat bekendmaken. De olieprijs noteert stabiel, dit tegen de achtergrond van een verwachte grote productieverlaging door de OPEC. Voor een vat crude wordt vanmiddag 43,91 dollar betaald, of 20 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren.