Die kan het toch al wankele evenwicht van de Amerikaanse consument tot onder het dieptepunt doen dalen. De Standard & Poor's 500 Index liet in de laatste week van 500 de scherpste daling in zes maanden optekenen.

Massocca is van mening dat de index niet onder de trendlijn mag terugvallen, zoniet zijn we op weg naar fors lagere koersen. Een koersdoel durft hij echter niet te geven, daarvoor is het nog vroeg.

Wall Street maakt zich in toenemende mate zorgen over het Midden-Oosten, zo stelt Stephen Massocca vast. Een paar zwakke dagen op rij hebben het sentiment op de Amerikaanse beurzen ernstig aangepast.

Die kan het toch al wankele evenwicht van de Amerikaanse consument tot onder het dieptepunt doen dalen. De Standard & Poor's 500 Index liet in de laatste week van 500 de scherpste daling in zes maanden optekenen. Massocca is van mening dat de index niet onder de trendlijn mag terugvallen, zoniet zijn we op weg naar fors lagere koersen. Een koersdoel durft hij echter niet te geven, daarvoor is het nog vroeg. Wall Street maakt zich in toenemende mate zorgen over het Midden-Oosten, zo stelt Stephen Massocca vast. Een paar zwakke dagen op rij hebben het sentiment op de Amerikaanse beurzen ernstig aangepast.