Euro stoot door boven 1,3150 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3178 dollar betaald, of zowat een vol procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,719%, of zowat 1% meer dan het slotniveau van maandag.

Goud iets duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond ruim 1365 dollar betaald, of iets meer als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 89,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stoot door boven 1,3150 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3178 dollar betaald, of zowat een vol procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,719%, of zowat 1% meer dan het slotniveau van maandag. Goud iets duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond ruim 1365 dollar betaald, of iets meer als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 89,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.