Euro valt terug onder 1,2150 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer stevig lager, maar een deel van de eerder geleden verliezen werden weer opgehaald.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2131 dollar betaald, of zowat één procent minder dan het vorige slot. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,435%, of een daling met ruim 1,50% ten opzichte van vrijdag.

Olie fors goedkoper, goudprijs beperkt verlies

Voor een troy ounce goud werd 1580,60 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het slotniveau van vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 90 dollar betaald, of een daling met 3,70% ten opzichte van het slot van afgelopen vrijdag.

Euro valt terug onder 1,2150 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer stevig lager, maar een deel van de eerder geleden verliezen werden weer opgehaald. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2131 dollar betaald, of zowat één procent minder dan het vorige slot. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,435%, of een daling met ruim 1,50% ten opzichte van vrijdag. Olie fors goedkoper, goudprijs beperkt verlies Voor een troy ounce goud werd 1580,60 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het slotniveau van vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 90 dollar betaald, of een daling met 3,70% ten opzichte van het slot van afgelopen vrijdag.