Euro valt terug richting 1,285 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2868 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,908%, of zowat 2,50 % minder dan het slotniveau van maandag.

Goud duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1612 dollar betaald, of ruim 7 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 92,50 dollar betaald of een ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug richting 1,285 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2868 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,908%, of zowat 2,50 % minder dan het slotniveau van maandag. Goud duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1612 dollar betaald, of ruim 7 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 92,50 dollar betaald of een ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.