Euro maakt per saldo pas op de plaats

Op de valutamarkten kon de euro zich niet herpakken van de bolwassing van gisteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2860 dollar betaald, of ongeveer evenveel als de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,906%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1596 dollar betaald, of ruim 8 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 96,50 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro maakt per saldo pas op de plaats Op de valutamarkten kon de euro zich niet herpakken van de bolwassing van gisteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2860 dollar betaald, of ongeveer evenveel als de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,906%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1596 dollar betaald, of ruim 8 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 96,50 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van maandagavond.