Euro houdt stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten kwam de euro kon de euro de schade beperken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3026 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,702%, of ruim 1% onder het slotniveau van vrijdag.

Goud zakt compleet door de vloer, olieprijs ook fors lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1350 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 150 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 88 dollar betaald of zowat 3,50% minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten kwam de euro kon de euro de schade beperken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3026 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,702%, of ruim 1% onder het slotniveau van vrijdag. Goud zakt compleet door de vloer, olieprijs ook fors lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1350 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 150 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 88 dollar betaald of zowat 3,50% minder dan de slotkoers van vrijdagavond.