Euro stoot weer door richting 1,36 dollar

Op de valutamarkten hervatte de euro zijn opmars, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3578 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,02%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van maandag.

Goud licht goedkoper, olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1675 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stoot weer door richting 1,36 dollar Op de valutamarkten hervatte de euro zijn opmars, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3578 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,02%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van maandag. Goud licht goedkoper, olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1675 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.