De koers van Apple noteert opnieuw hoger, waarbij inmiddels de kaap van 500 dollar in het vizier is gekomen. Carl Icahn heeft voor een bedrag van 1,50 miljard dollar een participatie in het bedrijf genomen en heeft uiteraard de aandacht van de markt getrokken.

Volgens Icahn kan de koers van Apple weer opnieuw richting 700 dollar stijgen, wat betekent dat er vanaf de huidige koersniveaus nog steeds een stevig hausse-potentieel ter beschikking is. Naar de mening van Icahn is het bedrijf namelijk zwaar ondergewaardeerd.

De koers van Apple noteert opnieuw hoger, waarbij inmiddels de kaap van 500 dollar in het vizier is gekomen. Carl Icahn heeft voor een bedrag van 1,50 miljard dollar een participatie in het bedrijf genomen en heeft uiteraard de aandacht van de markt getrokken. Volgens Icahn kan de koers van Apple weer opnieuw richting 700 dollar stijgen, wat betekent dat er vanaf de huidige koersniveaus nog steeds een stevig hausse-potentieel ter beschikking is. Naar de mening van Icahn is het bedrijf namelijk zwaar ondergewaardeerd.