Wall Street is vandaag lager gesloten, met behoorlijke verliezen voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,93% en 1,01% in het rood, terwijl de Nasdaq een verlies van 1,37% moest bekennen.

Euro valt terug richting 1,2150 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer stevig lager, zodat de neerwaartse trend behouden blijft. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2155 dollar betaald, of zowat één procent minder dan het slotniveau van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,46%, of een daling met ruim 3,50% ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Olie goedkoper, goudprijs trekt lichtjes aan

Voor een troy ounce goud werd 1584,70 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 91,50 dollar betaald, of een daling met anderhalf procent ten opzichte van het slot van donderdag.

Wall Street is vandaag lager gesloten, met behoorlijke verliezen voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,93% en 1,01% in het rood, terwijl de Nasdaq een verlies van 1,37% moest bekennen. Euro valt terug richting 1,2150 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer stevig lager, zodat de neerwaartse trend behouden blijft. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2155 dollar betaald, of zowat één procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,46%, of een daling met ruim 3,50% ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Olie goedkoper, goudprijs trekt lichtjes aan Voor een troy ounce goud werd 1584,70 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 91,50 dollar betaald, of een daling met anderhalf procent ten opzichte van het slot van donderdag.