De aandacht van de beleggers gaat op de eerste plaats uit naar de FED-meeting, die vandaag en morgen plaatsvindt. Algemeen wordt verwacht dat de Amerikaanse centrale bank haar monetaire politiek niet gaat wijzigen.

Wel wordt uitgekeken naar de slotverklaring die de FED morgenavond gaat geven en waar de centrale bank mogelijk meer gaat vertellen over de economische situatie.

Daarnaast is er nog de veiling van voor 60 miljard dollar aan Amerikaans schatkistpapier met een looptijd van twee jaar. Het is steeds opnieuw uitkijken of die veiling weer een succes gaat worden.

De aandacht van de beleggers gaat op de eerste plaats uit naar de FED-meeting, die vandaag en morgen plaatsvindt. Algemeen wordt verwacht dat de Amerikaanse centrale bank haar monetaire politiek niet gaat wijzigen. Wel wordt uitgekeken naar de slotverklaring die de FED morgenavond gaat geven en waar de centrale bank mogelijk meer gaat vertellen over de economische situatie. Daarnaast is er nog de veiling van voor 60 miljard dollar aan Amerikaans schatkistpapier met een looptijd van twee jaar. Het is steeds opnieuw uitkijken of die veiling weer een succes gaat worden.