Het betreft meer bepaald 337 van de 500 bedrijven uit de Standard & Poor's en de getoonde resultaten mochten er tot dusver wezen. 70% van de bedrijven heeft de verwachtingen kunnen kloppen wat betreft de winst per aandeel en dat mag volgens Vincent Juvyns van JP Morgan AM een zeer sterk percentage genoemd worden.

Anderzijds hebben ook 58% van de bedrijven de verwachtingen wat betreft omzet geklopt. Volgens Juvyns is er hoe dan ook sprake van sterke resultaten. Wall Street kijkt opnieuw naar de fundamenten, niet meer naar de groeimarkten. Back to basics, zo stelt Juvyns.

Het betreft meer bepaald 337 van de 500 bedrijven uit de Standard & Poor's en de getoonde resultaten mochten er tot dusver wezen. 70% van de bedrijven heeft de verwachtingen kunnen kloppen wat betreft de winst per aandeel en dat mag volgens Vincent Juvyns van JP Morgan AM een zeer sterk percentage genoemd worden. Anderzijds hebben ook 58% van de bedrijven de verwachtingen wat betreft omzet geklopt. Volgens Juvyns is er hoe dan ook sprake van sterke resultaten. Wall Street kijkt opnieuw naar de fundamenten, niet meer naar de groeimarkten. Back to basics, zo stelt Juvyns.