Euro poogt aan te klampen boven 1,27 dollar

Op de valutamarkten moest de euro eens te meer buigen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2703 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,59%, of een bijna anderhalf procent onder het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie opnieuw goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1724,70 dollar betaald, of bijna 4 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 85 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro poogt aan te klampen boven 1,27 dollar Op de valutamarkten moest de euro eens te meer buigen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2703 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,59%, of een bijna anderhalf procent onder het slotniveau van vrijdag. Goud en olie opnieuw goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1724,70 dollar betaald, of bijna 4 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 85 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.