Olie iets goedkoper, goud iets duurder

Voor een troy ounce goud werd 1593,90 dollar betaald, of 7 dollar meer het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens licht goedkopezr, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets meer dan 84 dollar betaald.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties weer wat lager

Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, zodat de dollar een klein deel van het eerder deze week geleden verlies kon ophalen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2507 dollar betaald of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,637%, of weer wat minder dan gisteren.

Olie iets goedkoper, goud iets duurderVoor een troy ounce goud werd 1593,90 dollar betaald, of 7 dollar meer het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens licht goedkopezr, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets meer dan 84 dollar betaald. Rendement op Amerikaanse staatsobligaties weer wat lager Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, zodat de dollar een klein deel van het eerder deze week geleden verlies kon ophalen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2507 dollar betaald of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,637%, of weer wat minder dan gisteren.