Euro moet wat gas terugnemen

Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2325 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,726%, of een stijging met ruim 4% tegenover het slotniveau van maandag.

Goud en olie blijven min of meer pas op de plaats maken

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1602,30 dollar betaald, of opnieuw enkele dollars minder dan het slotniveau van maandag. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald, of ruim een half procent minder ten opzichte van het slot van gisteren.

Euro moet wat gas terugnemen Op de valutamarkten moest de euro wat gas terugnemen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2325 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,726%, of een stijging met ruim 4% tegenover het slotniveau van maandag. Goud en olie blijven min of meer pas op de plaats maken Voor een troy ounce goud werd vanavond 1602,30 dollar betaald, of opnieuw enkele dollars minder dan het slotniveau van maandag. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald, of ruim een half procent minder ten opzichte van het slot van gisteren.