De winsten van gisteren konden dus grotendeels worden vastgehouden, maar anderzijds keerde de handel terug naar 'business as usual'.

Euro valt terug richting 1,30 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro erg volatiel, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3049 dollar betaald, of ruim één procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,90%, of ruim 6% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud krijgt weer klappen, olieprijs eveneens lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1665 dollar betaald, of ongeveer 25 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

De winsten van gisteren konden dus grotendeels worden vastgehouden, maar anderzijds keerde de handel terug naar 'business as usual'. Euro valt terug richting 1,30 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro erg volatiel, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3049 dollar betaald, of ruim één procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,90%, of ruim 6% meer dan het slotniveau van woensdag. Goud krijgt weer klappen, olieprijs eveneens lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1665 dollar betaald, of ongeveer 25 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.