Euro valt terug onder 1,290 dollar

Op de valutamarkten stond de koers van de euro opnieuw onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2888 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,625%, of zowat driekwart procent minder dan afgelopen vrijdag.

Goud en olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1779,10 dollar betaald, of ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92,50 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan vrijdagavond.

Euro valt terug onder 1,290 dollarOp de valutamarkten stond de koers van de euro opnieuw onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2888 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,625%, of zowat driekwart procent minder dan afgelopen vrijdag. Goud en olie iets duurderVoor een troy ounce goud werd vanavond 1779,10 dollar betaald, of ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92,50 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan vrijdagavond.