Verrone wijst op de eerste plaats op de charts, die een correctie niet uitsluiten. Daarnaast hebben de verkopen van aandelen door insiders het hoogste niveau voor de afgelopen vier jaar bereikt.

Ook een aantal sentimentsindicatoren, zoals de CBOE Market Volatility Index en de CBOE Equity Put/Call Ratio, wijzen in de richting van een technische correctie op relatief korte termijn.

Volgens Verrone gaan de bedrijfsresultaten die in de komende weken worden bekendgemaakt ongetwijfeld meevallen, maar moet van het goede nieuws gebruik worden gemaakt om te verkopen en niet om te kopen.

Verrone wijst op de eerste plaats op de charts, die een correctie niet uitsluiten. Daarnaast hebben de verkopen van aandelen door insiders het hoogste niveau voor de afgelopen vier jaar bereikt. Ook een aantal sentimentsindicatoren, zoals de CBOE Market Volatility Index en de CBOE Equity Put/Call Ratio, wijzen in de richting van een technische correctie op relatief korte termijn. Volgens Verrone gaan de bedrijfsresultaten die in de komende weken worden bekendgemaakt ongetwijfeld meevallen, maar moet van het goede nieuws gebruik worden gemaakt om te verkopen en niet om te kopen.