In de Verenigde Staten komt de stroom kwartaalcijfers langzaam maar zeker op gang. Vanmiddag maakte J.P. Morgan Chase de cijfers over het vierde kwartaal bekend. De winst per aandeel bedroeg 1,30 dollar per aandeel, of 5 dollarcent minder dan de consensusverwachting.

De bank moest in het kader van een regeling voor het Bernie Madoff schandaal een vergoeding van 2,60 miljard dollar betalen. Zonder het Madoff-effect bedroeg de winst per aandeel 1,40 dollar. De omzet kwam met 24,11 miljard dollar boven de verwachtingen uit. In reactie op de cijfers noteert de koers van JPM licht hoger.

In de Verenigde Staten komt de stroom kwartaalcijfers langzaam maar zeker op gang. Vanmiddag maakte J.P. Morgan Chase de cijfers over het vierde kwartaal bekend. De winst per aandeel bedroeg 1,30 dollar per aandeel, of 5 dollarcent minder dan de consensusverwachting. De bank moest in het kader van een regeling voor het Bernie Madoff schandaal een vergoeding van 2,60 miljard dollar betalen. Zonder het Madoff-effect bedroeg de winst per aandeel 1,40 dollar. De omzet kwam met 24,11 miljard dollar boven de verwachtingen uit. In reactie op de cijfers noteert de koers van JPM licht hoger.