De aandelenmarkten zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers overwegend bullish, maar Wall Street kan roet in het eten gooien. De geldstromen vloeien thans richting aandelen in opkomende landen en uit het veilig gewaande staatspapier. De prijzen van edele metalen en industriële metalen kunnen profiteren van een verzwakkende Amerikaanse dollar.

Zulks geldt ook voor de aandelen uit de sector Basic Resources en Materials. De euro lijkt de crisis te boven, de volgende crisis lijkt te gaan over de Amerikaanse dollar. Europees en Aziatisch vastgoed presteren relatief sterk.

Aangezien verandering in de richting van de beurskoersen de enige constante is, blijft volgens Theodoor Gilissen Bankiers elke analyse een momentopname.

De aandelenmarkten zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers overwegend bullish, maar Wall Street kan roet in het eten gooien. De geldstromen vloeien thans richting aandelen in opkomende landen en uit het veilig gewaande staatspapier. De prijzen van edele metalen en industriële metalen kunnen profiteren van een verzwakkende Amerikaanse dollar. Zulks geldt ook voor de aandelen uit de sector Basic Resources en Materials. De euro lijkt de crisis te boven, de volgende crisis lijkt te gaan over de Amerikaanse dollar. Europees en Aziatisch vastgoed presteren relatief sterk. Aangezien verandering in de richting van de beurskoersen de enige constante is, blijft volgens Theodoor Gilissen Bankiers elke analyse een momentopname.