Euro worstelt met kaap van 1,25 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro met een lichte correctie af te rekenen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2498 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,649%, of een daling met zowat anderhalf procent tegenover de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1666,70 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 95 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan eind vorige week.

Euro worstelt met kaap van 1,25 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro met een lichte correctie af te rekenen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2498 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,649%, of een daling met zowat anderhalf procent tegenover de slotkoers van afgelopen vrijdag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1666,70 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 95 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan eind vorige week.