David Tice, president van Tice Capital en stichter van Prudent Bear Fund, maakt zich daar grote zorgen over. Hoe langer een correctie uitblijft, hoe groter in omvang die kan worden. Tice sluit niet uit dat de Dow, de S&P 500 en de Nasdaq op een bepaald moment met 60% zullen corrigeren.

Wanneer dat zal gebeuren, valt onmogelijk te voorspellen. Mogelijk breekt het uur van de waarheid aan wanneer de FED stopt met taperen en klare wijn zal moeten schenken over een renteverhoging. De klap die daarop volgt, zou volgens Tice wel eens gigantische kunnen zijn.

David Tice, president van Tice Capital en stichter van Prudent Bear Fund, maakt zich daar grote zorgen over. Hoe langer een correctie uitblijft, hoe groter in omvang die kan worden. Tice sluit niet uit dat de Dow, de S&P 500 en de Nasdaq op een bepaald moment met 60% zullen corrigeren. Wanneer dat zal gebeuren, valt onmogelijk te voorspellen. Mogelijk breekt het uur van de waarheid aan wanneer de FED stopt met taperen en klare wijn zal moeten schenken over een renteverhoging. De klap die daarop volgt, zou volgens Tice wel eens gigantische kunnen zijn.