Euro handhaaft zich boven 1,28 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro maar weinig bewegingsruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2818 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,66%, of opnieuw bijna 2,50% meer ten opzichte van maandag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1728 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd op zijn beurt goedkoper, voor een vat ruwe olie werd 86,75 dollar betaald, of ruim 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro handhaaft zich boven 1,28 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro maar weinig bewegingsruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2818 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,66%, of opnieuw bijna 2,50% meer ten opzichte van maandag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1728 dollar betaald, of ruim 6 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd op zijn beurt goedkoper, voor een vat ruwe olie werd 86,75 dollar betaald, of ruim 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.