Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,13% en 0,01% in het rood, terwijl de Nasdaq per saldo 0,13% hoger afsloot.

Euro kan come-back boven 1,30 dollar niet afdwingen

Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2978 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,76%, of bijna een procent minder dan gisterenavond.

Goud en olie weer iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1775,60 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of fracties van een procent procent meer dan donderdagavond.

Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,13% en 0,01% in het rood, terwijl de Nasdaq per saldo 0,13% hoger afsloot. Euro kan come-back boven 1,30 dollar niet afdwingen Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2978 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,76%, of bijna een procent minder dan gisterenavond. Goud en olie weer iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1775,60 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of fracties van een procent procent meer dan donderdagavond.