Euro weer boven 1,31 dollar

Op de valutamarkten herpakte de euro zich, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3123 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,548%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud weer lager, olieprijs herpakt zich

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1283 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 10 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 95 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer boven 1,31 dollar Op de valutamarkten herpakte de euro zich, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3123 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,548%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud weer lager, olieprijs herpakt zich Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1283 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 10 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 95 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.