President Barack Obama en zijn omgeving blijven verklaren dat de economie herstellende is en dat de snelheid van dat herstel nog toeneemt. Maar daar staat tegenover dat momenteel een recordaantal Amerikanen onder de armoedegrens is teruggevallen, een trend die eveneens maar blijft toenemen.

De mogelijkheid van het realiseren van de Amerikaanse droom is vervangen door het klatergoud van succesvolle nieuwe beursintroducties, een politiek van zerorentevoeten, een 'dance-while-the-music-is-playing' situatie op de beurs enzovoort. Wall Street kan blijven dansen zolang de muziek speelt, maar daarna zal het een ander paar mouwen worden.

President Barack Obama en zijn omgeving blijven verklaren dat de economie herstellende is en dat de snelheid van dat herstel nog toeneemt. Maar daar staat tegenover dat momenteel een recordaantal Amerikanen onder de armoedegrens is teruggevallen, een trend die eveneens maar blijft toenemen. De mogelijkheid van het realiseren van de Amerikaanse droom is vervangen door het klatergoud van succesvolle nieuwe beursintroducties, een politiek van zerorentevoeten, een 'dance-while-the-music-is-playing' situatie op de beurs enzovoort. Wall Street kan blijven dansen zolang de muziek speelt, maar daarna zal het een ander paar mouwen worden.