De Verenigde Staten missen momenteel de leider die ze nodig hebben om het land opnieuw op de rails te krijgen. Er moet opnieuw vertrouwen komen, de Amerikanen moeten geloven dat de toekomst er opnieuw beter uitziet.

Geen enkele rally op Wall Street is volgens Cramer houdbaar wanneer Obama de beurs niet meer vertrouwen geeft. Alleen de juiste beslissing van de president kan opnieuw orde op zaken stellen.

Een voorbeeld van zo'n beslissing zou een investering in aardgas en hernieuwbare energie zijn. Daardoor zou eindelijk het probleem van de werkloosheid kunnen opgelost worden. Er zijn meer van dergelijke oplossingen mogelijk, maar Obama heeft tot dusver niet het lef gehad om anders te gaan denken.

De president en zijn democraten zijn het met de republikeinen maar over één ding eens en dat is over het reduceren van het begrotingstekort. Volgens Cramer is dat niet de juiste beslissing.

De Verenigde Staten missen momenteel de leider die ze nodig hebben om het land opnieuw op de rails te krijgen. Er moet opnieuw vertrouwen komen, de Amerikanen moeten geloven dat de toekomst er opnieuw beter uitziet. Geen enkele rally op Wall Street is volgens Cramer houdbaar wanneer Obama de beurs niet meer vertrouwen geeft. Alleen de juiste beslissing van de president kan opnieuw orde op zaken stellen. Een voorbeeld van zo'n beslissing zou een investering in aardgas en hernieuwbare energie zijn. Daardoor zou eindelijk het probleem van de werkloosheid kunnen opgelost worden. Er zijn meer van dergelijke oplossingen mogelijk, maar Obama heeft tot dusver niet het lef gehad om anders te gaan denken. De president en zijn democraten zijn het met de republikeinen maar over één ding eens en dat is over het reduceren van het begrotingstekort. Volgens Cramer is dat niet de juiste beslissing.