Euro valt terug onder 1,30 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro onder druk staan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2971 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,938%, of bijna 2,50% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud iets duurder, olie wat goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1582 dollar betaald, of 7 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 90,50 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,30 dollar Op de valutamarkten bleef de euro onder druk staan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2971 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,938%, of bijna 2,50% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud iets duurder, olie wat goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1582 dollar betaald, of 7 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 90,50 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.