Dat is uiteraard een niet ongevaarlijke strategie want de onafgebroken stroom geld die de Amerikaanse centrale bank richting financiële markten stuurt, veroorzaakt zeepbellen aan een ongekend tempo. Die zeepbellen kunnen de beleggers vroeg of laat zuur opbreken.

Wall Street is met 30% overgewaardeerd, zo berekende het analistenteam van Goldman Sachs. Maar die overwaardering betekent niet dat de beurskoersen nu al zullen corrigeren. De stroom geld die naar de beurs vloeit, zal de beurskoersen blijven ondersteunen, de grote correctie zal pas vanaf 2015 optreden.

Dat is uiteraard een niet ongevaarlijke strategie want de onafgebroken stroom geld die de Amerikaanse centrale bank richting financiële markten stuurt, veroorzaakt zeepbellen aan een ongekend tempo. Die zeepbellen kunnen de beleggers vroeg of laat zuur opbreken. Wall Street is met 30% overgewaardeerd, zo berekende het analistenteam van Goldman Sachs. Maar die overwaardering betekent niet dat de beurskoersen nu al zullen corrigeren. De stroom geld die naar de beurs vloeit, zal de beurskoersen blijven ondersteunen, de grote correctie zal pas vanaf 2015 optreden.