Janet Yellen, momenteel evenwel nog aan de slag als FED-voorzitter, is momenteel waarschijnlijk de meest gevolgde vrouw in de wereld. Bij de uitoefening van deze baan weet ze volgens professor Stefan Duchateau van de minste opportuniteit een open kans te creëren om het gewenste beleid van de zittende Amerikaanse regering verder aan te scherpen.

Ondanks de ontluikende inflatie en de jarenlang volgehouden (extreem lage rentetarieven) weet zij toch nog een verantwoording te verzinnen om de agressieve monetaire stimulansen toch te verantwoorden, alleszins tot oktober 2014. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Janet Yellen, momenteel evenwel nog aan de slag als FED-voorzitter, is momenteel waarschijnlijk de meest gevolgde vrouw in de wereld. Bij de uitoefening van deze baan weet ze volgens professor Stefan Duchateau van de minste opportuniteit een open kans te creëren om het gewenste beleid van de zittende Amerikaanse regering verder aan te scherpen. Ondanks de ontluikende inflatie en de jarenlang volgehouden (extreem lage rentetarieven) weet zij toch nog een verantwoording te verzinnen om de agressieve monetaire stimulansen toch te verantwoorden, alleszins tot oktober 2014. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.