General Motors is met een verlies van zowat 17% een opvallende daler. Credit Suisse publiceerde een negatief rapport over de grootste autoconstructeur in de wereld.

De beleggers krijgen het advies om de aandelen General Motors te verkopen. Het koersdoel bedraagt nog slechts 1 dollar. Dat betekent dat de huidige beurswaarde van het bedrijf in de komende maanden als sneeuw voor de zon gaat verdwijnen.

Volgens analist Christopher Ceraso zou het bedrijf al tijdens het tweede kwartaal van volgend jaar vers geld nodig hebben. Het is dus zeker niet zo dat GM nu al gered mag worden verklaard.

General Motors is met een verlies van zowat 17% een opvallende daler. Credit Suisse publiceerde een negatief rapport over de grootste autoconstructeur in de wereld. De beleggers krijgen het advies om de aandelen General Motors te verkopen. Het koersdoel bedraagt nog slechts 1 dollar. Dat betekent dat de huidige beurswaarde van het bedrijf in de komende maanden als sneeuw voor de zon gaat verdwijnen. Volgens analist Christopher Ceraso zou het bedrijf al tijdens het tweede kwartaal van volgend jaar vers geld nodig hebben. Het is dus zeker niet zo dat GM nu al gered mag worden verklaard.