De gesprekken tussen Citigroup en Morgan Stanley over het koppelen van hun brokeractiviteiten kunnen volgens de analisten het begin vormen van een verdere consolidatie in de sector.

Van veel enthousiasme is er in de financiële sector overigens geen sprake, want zowel Citigroup als Morgan Stanley moeten terrein prijsgeven.

In de verzekeringssector heeft Aetna gewaarschuwd dat de resultaten op operationeel vlak tijdens het boekjaar 2009 onder het niveau van het boekjaar voordien gaan uitkomen.

Als reden wordt verwezen naar de daling van de beurskoersen, waardoor de waarde van de beleggingsportefeuille is gedaald. De guidance voor het boekjaar 2008 bleef anderzijds bevestigd.

De gesprekken tussen Citigroup en Morgan Stanley over het koppelen van hun brokeractiviteiten kunnen volgens de analisten het begin vormen van een verdere consolidatie in de sector. Van veel enthousiasme is er in de financiële sector overigens geen sprake, want zowel Citigroup als Morgan Stanley moeten terrein prijsgeven. In de verzekeringssector heeft Aetna gewaarschuwd dat de resultaten op operationeel vlak tijdens het boekjaar 2009 onder het niveau van het boekjaar voordien gaan uitkomen. Als reden wordt verwezen naar de daling van de beurskoersen, waardoor de waarde van de beleggingsportefeuille is gedaald. De guidance voor het boekjaar 2008 bleef anderzijds bevestigd.