Met de OPEC-meeting van woensdag op komst, is de olieprijs opnieuw opgelopen tot in de buurt van 50 dollar per vat. Algemeen wordt verwacht dat het kartel van olieproducerende landen een forse productieverlaging (2 miljoen vaten?) gaat aankondigen.

Met de FED-meeting van morgen op komst, is de dollar op de valutamarkten opnieuw gaan verzwakken. In de loop van de dag brak de euro door de kaap van 1,37 dollar. Van de Amerikaanse centrale bank wordt verwacht dat ze haar basisrente opnieuw gaat verlagen.

Daarnaast is het nog uitkijken naar de resultaten van de banken Morgan Stanley en Goldman Sachs. De analisten vermoedden dat beide banken tijdens het vierde kwartaal in de rode cijfers zijn gedoken.

Met de OPEC-meeting van woensdag op komst, is de olieprijs opnieuw opgelopen tot in de buurt van 50 dollar per vat. Algemeen wordt verwacht dat het kartel van olieproducerende landen een forse productieverlaging (2 miljoen vaten?) gaat aankondigen. Met de FED-meeting van morgen op komst, is de dollar op de valutamarkten opnieuw gaan verzwakken. In de loop van de dag brak de euro door de kaap van 1,37 dollar. Van de Amerikaanse centrale bank wordt verwacht dat ze haar basisrente opnieuw gaat verlagen. Daarnaast is het nog uitkijken naar de resultaten van de banken Morgan Stanley en Goldman Sachs. De analisten vermoedden dat beide banken tijdens het vierde kwartaal in de rode cijfers zijn gedoken.